Repair Cafe Geldermalsen

Wanneer:
Datum: 29/01/2022
Tijd: 11:00 - 15:00

Broekspijp te lang, staafmixer kapot?

Helaas is er in verband met corona geen Repair Café meer in 2021.

Op zaterdag 29 januari hopen we iedereen weer te kunnen verwelkomen tussen 11.00 – 15.00 uur met kapotte spullen en textiel. 

De handige vrijwilligers helpen je graag met hun gereedschap en naaimachine. Niet alles is altijd te maken, maar het is ook fijn om te weten dat iets echt kapot is.

Je kunt gewoon binnenlopen, maar het is ook mogelijk om jouw reparatie van te voren aan te melden en een afspraak te maken. Dat kan door  een email te sturen naar repaircafe@duurzaamwestbetuwe.nl of te bellen met 06 – 1830 03 47. In overleg wordt er dan een tijd afgesproken. 

Wat kun je komen laten repareren?
Kapot textiel en kleding en allerlei huishoudelijke apparaten zoals een stofzuiger, strijkijzer of mixer. Ook kun je er terecht met houten meubels, klein huisraad of kinderspeelgoed.

Wat repareren de vrijwilligers niet?
Kapotte computers, tablets en mobiele telefoons kunnen vrijwel nooit door een vrijwilliger gerepareerd worden. Twijfel je of een bepaald product gerepareerd kan worden? Informeer dan even door een mail te sturen naar repaircafe@duurzaamwestbetuwe.nl

Hoe verloopt zo’n reparatie?
Samen ga je met een reparateur aan de slag om kapotte spullen te repareren. Leerzaam en gezellig. Som is er een extra onderdeel nodig, dat kan dan meteen besproken worden.

Zijn er kosten aan verbonden?
De reparateurs zijn vrijwilligers en aan de reparatie, of de poging daartoe, zijn geen kosten verbonden. Er is wel een pot voor kleine vrijwillige bijdragen waarmee we bijvoorbeeld weer gereedschap kunnen aanschaffen.

Wil je email ontvangen dan kan je je aanmelden door een mail te sturen naar info@duurzaamwestbetuwe.nl. Je kan ook deze website in de gaten houden of de rubriekspagina van de gemeente in Weekblad West Betuwe.

Draag jij de initiatieven onze coöperatie, zoals het Repair Cafe, een warm hart toe? Misschien wil je dan ook lid worden voor 10 euro per jaar? Je kunt je hier aanmelden.

Locatie :
Bibliotheek De Pluk in Geldermalsen, 1de verdieping,
Rijksstraatweg 64-003

0.5-1024x718.jpg