Repair Cafe Geldermalsen

Logo Repair Cafe

Repair Café weer open op afspraak!

Je kunt weer bij ons langskomen! Zaterdag 25 september, 30 oktober en 27 november helpen de vrijwilligers je graag met kapotte spullen en/of textiel.

Wel is het nodig dat je een afspraak maakt van te voren. Je kan je aanmelden door een email te sturen naar repaircafe@duurzaamwestbetuwe.nl of te bellen met 06 – 1830 03 47. In overleg wordt er dan een tijd afgesproken. Helaas kan je nog even niet naast de reparateur zitten, maar wel in zijn/haar buurt zodat overleg mogelijk is.

Wat kun je komen laten repareren?
Gewassen textiel en kleding en allerlei huishoudelijke apparaten zoals een stofzuiger, strijkijzer of mixer. Ook kun je er terecht met houten meubels, klein huisraad of kinderspeelgoed.

Wat repareren we niet?
Kapotte computers, tablets en mobiele telefoons kunnen vrijwel nooit door een vrijwilliger gerepareerd worden. Twijfel je of een bepaald product gerepareerd kan worden? Informeer dan even door een mail te sturen naar repaircafe@duurzaamwestbetuwe.nl

Hoe verloopt zo’n reparatie?
Normaal gesproken ga je samen met een reparateur aan de slag om kapotte spullen te repareren. Voorlopig houden we nog even afstand, maar zit je wel in de buurt zodat er overlegd kan worden. Natuurlijk kan niet gegarandeerd worden dat een kapot product altijd gerepareerd kan worden. Maar het is ook prettig om te weten of iets echt kapot is.

Zijn er kosten aan verbonden?
De reparateurs zijn vrijwilligers en aan de reparatie, of de poging daartoe, zijn geen kosten verbonden. Er is wel een pot voor kleine vrijwillige bijdragen waarmee we bijvoorbeeld weer gereedschap kunnen aanschaffen en/of wordt voor 10 euro per jaar lid van coöperatie Duurzaam West Betuwe.

Wil je email ontvangen dan kan je je aanmelden door een mail te sturen naar info@duurzaamwestbetuwe.nl. Je kan ook deze website in de gaten houden of de rubriekspagina van de gemeente in Weekblad West Betuwe.

Locatie :
Bibliotheek De Pluk in Geldermalsen, 2de verdieping,
Rijksstraatweg 64-003


Recent nieuws

Boomfeestdag bij Voedselbos Lingehout

Het was een gezellige middag bij Voedselbos Lingehout op woensdagmiddag 10 november in Geldermalsen. Jong en oud kwamen langs om…

Lees verder →

Hellouw in ‘t groen

Bewoners uit het buitengebied van Hellouw planten binnenkort meer dan 250 bomen en ruim 5600 struiken op hun erven. Dit…

Lees verder →

Vogelsbosjes Actie

Landschapsbeheer Gelderland start een vogelbosjesactie in Rivierenland! Wil jij de biodiversiteit en de vogels een handje helpen en heb je…

Lees verder →