Skip to content

Repair Cafe Geldermalsen

 

Logo Repair Cafe

Weggooien is zonde!

Elke laatste zaterdag van de maand is iedereen welkom bij ons om kapotte spulletjes zoals huishoudelijke apparaten, huisraad of speelgoed een langer leven te geven. We starten nu ook met reparaties aan kleding en textiel.  Denk aan eenvoudige naai- en verstelwerkzaamheden. Dus heeft jouw kleding een losse zoom of winkelhaak, moet er een lastige knoop worden aangezet of is de theedoek of het beddengoed stuk? Kom maar langs en we lossen het op.

Zo besparen we op grondstoffen, vervoer en afval. Bovendien is het heel leuk om samen met iemand die er kijk op heeft een apparaat te leren repareren. Met wat koffie en thee bij de hand is het elke keer een gezellig dag.

De volgende zaterdagen van 11.00 – 15.00 uur kan je in je agenda zetten:

  • zaterdag 29 juni 2019
  • zaterdag 28 september 2019
  • zaterdag 26 oktober 2019
  • zaterdag 30 november 2019
  • zaterdag 28 december 2019

Wat kun je komen laten repareren?
Allerlei huishoudelijke apparaten zoals een stofzuiger, strijkijzer of mixer. Ook kun je bij ons terecht met houten meubels, klein huisraad of kinderspeelgoed of voor kleine reparaties aan kleding en textiel. Fietsen en elektronica zoals computers, tablets en  mobiele telefoons worden niet gerepareerd.

Hoe verloopt zo’n reparatie?
Je gaat samen met een reparateur aan de slag om je product  te repareren. Natuurlijk kan niet gegarandeerd worden dat je kapotte product altijd gerepareerd wordt.

Zijn er kosten aan verbonden?
De reparateurs zijn vrijwilligers en aan de reparatie, of de poging daartoe, zijn geen kosten verbonden. Er is wel een pot voor kleine vrijwillige bijdragen waarmee we bijvoorbeeld weer gereedschap kunnen aanschaffen.

Vrijwilliger worden?
Als je het leuk vindt om mee te helpen ben je altijd welkom om contact met ons op te nemen. Technische helpers hebben we momenteel genoeg, maar we kunnen nog wel vrijwilligers gebruiken die handig zijn met de naaimachine of die het leuk vinden om mensen te ontvangen.

Locatie :
Bibliotheek De Pluk in Geldermalsen, 2de verdieping,
Rijksstraatweg 64-003

Scroll To Top