Repair Cafe Geldermalsen

Wanneer:
Datum: 26/09/2020
Tijd: 11:00 - 15:00

In verband met de situatie rondom het corona virus kunnen we voorlopig niet voor het Repair Cafe bij elkaar komen, maar op zaterdag 26 september verwachten we weer aan de slag te gaan met het repareren van kapotte spullen en textiel. Dus kom je tijdens de zomervakantie spullen tegen die je wilt laten repareren? Kom langs!

Houd deze website in de gaten om te weten hoe we met de RIVM richtlijn om willen gaan 26 september. Het kan bijvoorbeeld nodig zijn om vooraf een tijd af te spreken dat je langskomt. 

Is er een knoop van je blouse, moet er een zoompje worden gemaakt, werkt je stofzuiger niet meer? Is jouw (keuken)weegschaal of tuingereedschap kapot? De vrijwilligers van het Repair Cafe maken het graag in orde. Samen met jou. Gezellig, beter voor het milieu en beter voor je portemonnee.

Het Repair Cafe vindt in principe elke laatste zaterdag van de maand plaats in bibliotheek De Pluk van 11.00 – 15.00 uur. Je kan dan met een aantal handige vrijwilligers jouw kapotte spullen laten maken. Weggooien is zonde en vaak niet nodig. Bovendien is het nog gezellig ook om met elkaar aan de slag te gaan. Je kan met van alles bij ons terecht zoals stofzuigers, houten meubels, klein huisraad, kleding/textiel of kinderspeelgoed. We repareren van alles, maar geen fietsen, computers, tablets en mobiele telefoons.

 

Naaigaren