Veganistisch koken

Wanneer:
Datum: 05/11/2025
Tijd: 19:30 - 21:00

Nieuwsgierig wat veganistisch koken allemaal met zich meebrengt? We hebben het gevraagd aan Tamara uit Tricht. Zij eet al 35 jaar vegetarisch en tien jaar geleden maakte zij de overstap naar een volledig veganistische levensstijl – een keuze waar ze nog geen moment spijt van heeft gehad.

Wat begon vanuit overtuiging, bracht in het begin ook de nodige uitdagingen met zich mee: wat eet je dan wél, hoe vervang je vertrouwde producten, hoe ga je in een restaurant om met een menukaart die niet bepaald vegan-vriendelijk is, hoe ga ermee om binnen een gezin of als vrienden komen eten? Elke dag leert ze weer iets nieuws – en die kennis en inspiratie geeft ze met plezier door aan iedereen die nieuwsgierig is naar een plantaardiger leven.

In haar dagelijks leven houdt Tamara het graag praktisch én lekker. En dat geldt ook voor deze bijeenkomst.  We maken er een relaxte avond van met Tamara die haar ervaringen, tips en trucs over plantaardig eten, boodschappen doen en het ontdekken van fijne vervangingen graag met je deelt. Een persoonlijk verhaal.

De avond start met koffie/thee en een lekker vega lekkernij.

Locatie: Centrum voor Duurzaamheid De Knop, Rijksstraatweg 19, Geldermalsen
Datum: Woensdag 5 november
⏰ Aanvang: 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur
Kosten: De bijeenkomst is gratis, maar wel graag van te voren aanmelden via de website https://duurzaamwestbetuwe.nl/agenda/veganistisch-koken/

Vega maaltijd 2