Yes! Workshop ‘Verklein jouw voetafdruk’

Wil jij graag een positieve bijdrage leveren aan het oplossen van de klimaatproblematiek, maar vind je dat soms best wel lastig? Dan hebben we goed nieuws. Samen met Lotte Huijing en Malou Vijfhuizen van de Stichting Klimaatgesprekken organiseren we begin 2023 een workshop om jou te inspireren en handvatten te geven. De workshop, die uit 6 avonden bestaat, vindt plaats in De Knop, is praktisch, ongedwongen en écht heel leuk. Elke avond heeft z’n eigen thema zoals wonen, reizen en voeding.

Deze workshop wordt gratis aangeboden. Wel is het nodig om een werkboek aan te schaffen van € 45. Er is helaas maar ruimte voor 8 deelnemers dus geef je snel op.

Tijdens de zes workshopavonden van 2 uur ga je samen met gelijkgestemden op een positieve en praktische manier aan de slag om je voetafdruk te verkleinen en je handafdruk te vergroten. Gesprekscoaches Lotte en Malou begeleiden het proces en geven praktische tips.

Voor wie? Voor iedereen!
Misschien wil je vooral kennis opdoen of heb je behoefte aan praktische tips.
En misschien zoek je bondgenoten om ideeën uit te wisselen.

Iedereen is welkom. Voorkennis is niet nodig, maar je hebt wel de wens om klimaatvriendelijker te leven.

We hopen op deelnemers uit verschillende kernen van West Betuwe die, uitgaande van het principe ‘pay it forward’, de ambitie hebben om zelf weer mensen in hun eigen omgeving te inspireren.

Dit ga je ontdekken:

  • Je komt erachter hoe je zelf klimaatvriendelijker kunt leven op een manier die bij jou en jouw doelen past.
  • Je komt erachter hoe je laagdrempelig en positief het gesprek aan kunt gaan met je gezin, vrienden, collega’s, de sportclub, etc.
  • Je kunt oefenen, reflecteren en vragen stellen, en voordat je het weet heb je een bak aan kennis opgedaan.

Praktisch
De workshop vindt plaats in De Knop in Geldermalen en wordt je gratis aangeboden. Wel moet je zelf een werkboek aanschaffen van € 45. Die kosten worden in rekening gebracht als je je aanmeldt.

De avonden vinden plaats op: 15 februari, 22 februari, 8 maart, 15 maart, 29 maart en 5 april.
Van 20 – 22 uur.

Aanmelden inclusief afrekenen werkboek van €  45 kan rechtstreeks via https://www.klimaatgesprekken.nl/aanmelden/

Voor vragen kun je een mail sturen naar marisca@deknop.nl.